25. Bičikleta žur

Spoštovani,

društvo tabornikov Rodu jadranskih stražarjev Izola se vam iskreno zahvaljuje za finančno pomoč oz. za promocijska darila, s čimer ste nam tudi letos omogočili organizacijo vsakoletnega tekmovanja Bičikleta žur, ki je potekalo 6. 5. 2017 v Izoli. letos je sodelovalo 35 tričlanskih ekip iz celotne Slovenije, pri organizaciji dogodka pa je pomagalo kar 50 prostovoljcev.

Posebna zahvala vsem našim sponzorjem in donatorjem:


KOMUNALA IZOLA
BAJTRANS D.O.O.
VINARSTVO IN OLJKARSTVO SLAVEC
DROGA KOLINSKA D.O.O.
TISK PRINT S.P.
RITOŠA D.O.O.
SKAT D.O.O.
MERKUR ZAVAROVALNICA D.D.
KIBUBA D.O.O.
UDONI D.O.O.
MARJETICA KOPER D.O.O.
EUROSPIN EKO D.O.O.
PROJEKT IP D.O.O.
EDES D.O.O.
VZAJEMNA D.D.
FRIZERSKI SALON ERIKA S.P.
PEKARNA KLJUN D.O.O.
EMONEC KAFE D.O.O.
INTEREUROPA D.D.
ANTHRON D.O.O.
360 KARTING D.O.O.
ERGO ZAVAROVALNICA D.D.

Pozdravljeni na uradni strani Bičiklete žur!

Bičikleta-stran

Dobimo se v soboto, 6. maja 2017, najkasneje do 7.00 ure na taborniškem prostoru nad Jagodjem (Izola). Zaradi pričakovane gneče, vam priporočamo, da avtomobile pustite na makedamu poleg bencinskega servisa Petrol (smer proti Kopru) in se nato do kraja prireditve povzpnete po peš poti.

Lokacija: https://www.google.com/maps/place/45°31’30.8″N+13°38’52.2″E

Možno bo prespati iz petka na soboto kot tudi iz sobote na nedeljo.
Ne pozabite na šotore.POMEMBNO:

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi, ki dopolnijo 15 let v tekočem letu! Mlajših tekmovalcev zaradi varnosti ne bomo sprejeli. Tekmovalce se v naslednje kategorije razvrsti po starosti oz. članstvo v taborniški organizaciji:

  • TABORNIKI 1: Ekipa je sestavljena iz 3 članov, ki v tekočem letu dopolnijo 15 let ali več. Člani, ki dopolnijo 26 let ali več, spadajo v starejšo kategorijo.
  • TABORNIKI 2: Ekipa je sestavljena iz 3 članov, ki v tekočem letu dopolnijo 26 let in več.
  • REKREATIVCI: Ekipa je sestavljena iz 3 članov, ki niso del taborniške organizacije (niso taborniki) in v tekočem letu dopolnijo starost 15 let ali več.

Ker je udeležba na tekmovanju na lastno odgovornost, morajo mladoletni tekmovalci poleg prijavnice predložiti še izjavo za mladoletne, kjer starši oz. zakoniti zastopniki podpišejo, da se strinjajo o udeležbi svoje hčere oz. sina na tekmovanju.

Ker si ne želimo nevšečnosti, prosimo, da si preberete pravilnik tekmovanja Bičikleta žur. Na dan dogodka prosimo vsako ekipo, da predloži izjavo (prejeli jo boste na startnem mestu), s katero se strinja s pravilnikom. Da se boste tekmovanja lahko udeležili, so tukaj vsi zgoraj navedeni dokumenti.

Ne pozabite, da so cenejše prijave do 21. aprila 2017. Sprejemamo pa jih vse do 28. aprila 2017 oz. do zapolnitve mest.

V primeru nejasnosti ali kakršnega koli vprašanja smo vam na voljo na bicikleta.zur@gmail.com

 

Stražarji vas že nestrpno pričakujemo!

Za zdravo telo, v Izolo na kolo!